Blyanter

Om os

Blåmuslingen har til huse i en gammel villa i Esbjerg midtby. Vi har kort afstand til byens mange tilbud og til de grønne områder, der omkranser Esbjerg. Derfor vægter vi højt at komme ud af huset og opleve den natur og kultur som byen tilbyder.

Blåmuslingen er den eneste privatejede vuggestue i Esbjerg midtby, med 36 børn i alderen 0-2 år, fordelt på 3 grupper.

Dette udtaler forældrene:

"Vuggestuen er lille og hyggelig. Det giver en rar, tryg og hjemlig stemning. Pædagoger og ansatte er utrolig dygtige og favnende, og har altid et smil på læben. Det gør det rart både for barn og forældre at komme i vuggestuen.

Det er overraskende svært at forklare med ord hvorfor vi er så glade for jer alle :-) Det er jo en følelse."

"Vi valgte Blåmuslingen, da jeg oplevede det som et sted med ro og nærvær til det enkelte barn. Efter vores barn er startet, ser jeg hver dag, at mit barn bliver mødt, der hvor hun er -og at hendes følsomme sind aldrig bliver negligeret. Så tak for det :) "

"Det betød meget for os, at der var et overskud i institutionen til at møde vores barn, der hvor han er, og derfor valgte vi Blåmuslingen. Det lever de op til hver dag, og vi sætter især pris på at have et rigtig godt samarbejde med de voksne, der er tættest på vores barn ☀️"

"Det er med ro i maven, vi afleverer om morgenen. Personalet er altid smilende og tilstedeværende. De interesserer sig for hele familien, er omsorgsfuld og skaber tryghed. Derfor har vi også valgt Blåmuslingen til lillebror. Det er den bedste start på livet i institution."

"Vi har valgt Blåmuslingen fordi den ligger så dejligt centralt og fordi det er en lille institution. Alle kender alle og vores datter er tryg ved alle voksne.

Vi er utrolig glad for Blåmuslingen da vi altid bliver mødt med smil.

Vores datter er i gode hænder og vi kommer til at savne den faglighed og nærvær når hun skal videre i børnehave."

"Vi havde hørt fra et andet forældrepar om Blåmuslingen, så da vi gik ind og læste mere om institutionen, måtte vi skrive vores barn op med det samme.

Hun har nu gået i blåmuslingen i 3 mdr. Lige fra starten har vi været rigtig glade for dem. Vi som forældre er trygge og glade ved at aflevere den lille, og ved hun har det fantastisk dernede og kan ikke vente med at komme afsted om morgen. ????"