blyanter paa linie

Pris

Prisen for en vuggestueplads er 3.950 kr. Dette inkluderer overvejende økologisk morgenmad, formiddagsmad, eftermiddagsmad, mælk samt bleer til jeres barn m.m. Derudover stiller vi barnevogn til rådighed, med alt hvad den skal indeholde samt sørger for vask af sengetøj og vogn.

1. januar hvert år vil der blive reguleret i taksten for en vuggestueplads. Man får besked i slut november, hvad den nye takst er jv. Esbjerg Kommunes udmelding af prisreguleringer. Alt tilskud m.m. søges ved kommunen. Vuggestuen er åben i juli måned, derfor betaler man for alle årets 12 måneder.

Som forældre betaler I et depositum på en måneds betaling ved indmeldelsen. Dette betyder, at når I takker ja til en vuggestueplads i Blåmuslingen, har I fem hverdage til at indbetale kr. 3.950 kr. til vuggestuens konto. Kontoen vil I få oplyst ved indmeldelsen. Når vi har modtaget pengene, er jeres barn garanteret en plads i Blåmuslingen. Barnets sidste måned i vuggestuen vil på baggrund af det indbetalte depositum være betalingsfri. Hvis I modtager økonomisk fripladstilskud fra Esbjerg Kommune, modregnes dette i jeres depositum i jeres sidste måned. Jeres depositum refunderes ikke, hvis I inden vuggestuestart, frasiger jer pladsen.